Få et godt tilbud på din transport

Se kontaktoplysninger på vores salgsafdeling samt udfylde en formular for at indlede en dialog, omkring mulighederne for et stærkt samarbejde.

Anders Lind Pedersen

Anders Lind Pedersen

Salgschef
Tlf: 9660 1660
Mail: alp@jjd.dk
LinkedIn:

truck_1 Det er også muligt at anvende bl.a. Consignor der understøtter alle vores produkter og ydelser, og som fuldt kan integreres med din virksomheds ERP-system.

Så hvis en høj dokumenteret leveringskvalitet, direkte kontakt til godsspecialister, fleksibilitet i dine forsendelser, skræddersyet løsninger og dag-til-dag leveringer noget for dig, så udfyld kontaktformularen eller kontakt os direkte og bliv klogere på alle de fordele JJD kan tilbyde dig.

Hos JJD har vi en målsætning om at levere de serviceydelser, du og dine kunder forventer, og helst mere end det. Vi arbejder derfor dagligt med kvalitetsstyring og er proaktive, således du bliver orienteret om, hvad der sker med dit produkt, mens det er i vores varetægt.

JJD tilbyder en lang række IT-løsninger, der kan forbedre din hverdag. Vores elektroniske totalløsning Online Booking følger automatisk med i aftalen. Her kan du blandt andet booke forsendelser, printe fragtbreve og labels, spore godset via Track & Trace samt få et overblik over alle dine forsendelser og paller.

office_1