Stykgodstransport

Når du vælger JJD som din partner til distribution af stykgods transport i Danmark, vælger du en transportør, som ønsker at være den forlængede arm ud til dine kunder.

Stykgodstransport fra dag til dag – i hele Danmark

Konceptet og kernekompetencen er enkel, og består af dag til dag levering af alle typer stykgods og pallegods. Her hører det enkle dog også op, for det kræver stor erfaring og et stærkt distributionsnetværk at leve op til konceptet.

9 Med vores egne ca. 60 lastbiler på de danske veje, og et stærkt samarbejde med regionale, ligesindede transportvirksomheder, kommer vi overalt. Erfaring med stykgods har vi masser af, for vi har distribueret netop dét i mere end 25 år.

Via vores godsterminaler og veldimensionerede flåde, sørger vi for, at dine sendinger bliver leveret til dine kunder, uanset om de bor i Skagen eller København – vi kender vejen!

freight_stk
Anders Lind Pededrsen

Anders Lind Pedersen

Salgschef
Tlf: 9660 1660
Mail: alp@jjd.dk

freight_stk_3

Stykgods i alle størrelser

Stykgods dækker meget bredt, og omfatter alt fra pakker, colli, langgods og pallegods i non-food eller ikke-temperaturfølsomme fødevarer. Vi har erfaring med stykgods i alle størrelser og kategorier.

Det betyder vi kan tilbyde dig en meget bred transportløsning, hvor du kan nøjes med én leverandør til at hente alle dine nationale sendinger, og vi er konkurrencedygtige på det hele!

Vores finmaskede distributionsnetværk gør det ideelt for dig som kunde, da vi sikrer dig en optimal transport løsning uanset om du har én eller 100 sendinger om dagen!

Vores kunders tilfredshed er omdrejningspunktet i vores forretning og derfor starter vores samarbejde typisk med, at vi tager en grundig snak om jeres sendingstyper, og hvilke stykgods kategorier I opererer med.

Vi ved det kræver tillid at overlade sit stykgods i andres hænder – og der følger et stort ansvar med. I vores dialog går vi derfor også meget i dybden, og analyserer på alle optimeringsmuligheder, f.eks. pakning, emballering og sendingsrutiner.

Stykgods til den aftalte tid, og på rette sted

Levering fra dag til dag er i sit udgangspunkt en garanti for at dine forsendelser er fremme hverdagen efter afsendelse fra dig. Vi bestræber os på at have alle sendinger leveret inden kl. 16. Skal vi ringe til modtager før vi ankommer til adressen, gør vi gerne det. Vil du gerne vi sætter varen et bestemt sted på modtagerens adresse, gør vi det – og tager et foto som dokumentation.

Vi sørger for, at dit stykgods bliver leveret forsvarligt – og ikke blot stillet på fortovet foran en aflåst dør.

Når din montør eller din kunde vil tidligt i gang, bestiller du blot en terminslevering hos JJD.
Ved termins levering forstås, at vi afleverer dit stykgods eller pallegods på enten et bestemt tidspunkt, eller i et bestemt tidsrum i løbet af dagen. Vores stærke transportsetup gør os fleksible overfor enhver udfordring dag eller nat, og vi hjælper også gerne dig.

freight_stk_2