Lager og logistik

JJD kan hjælpe dig med hele din lager og logistik løsning. Vi har 16.000 m2 lagerhotel, og mulighed for at plukke dine varer, pakke dem samt fragte dem ud til slutkunden.

Lager

Lager funktionen hos Jørgen Jensen Distribution består i sine fysiske rammer af 16.000 m2 lagerhotel, som er fleksibelt indrettet til at kunne håndtere mange typer varer.

På den måde kan vi, afhængig af varetype, minimere omkostninger til pladsforbrug, samt ekstra håndtering, og dermed tilbyde dig attraktive løsninger.

Vi tilbyder løsninger, hvor vi overtager funktioner hele vejen fra ordremodtagelse til levering hos slutbruger. Vi har en bred erfaring med lagerstyring, og alt er registreret i vores lagersystemer, som gør os i stand til at levere alle former for lager og transaktionslister.

stock
Anders Lind Pededrsen

Anders Lind Pedersen

Salgschef
Tlf: 9660 1660
Mail: alp@jjd.dk

logistics

Logistik

Omtanke og fornuft er ord som går igen over hele linjen. Vi tilbyder at varetage hele arbejdsgangen med dine varer, og sørger for at det sker på bedst mulig vis. Vores dygtige personel har stor erfaring i at håndtere alle former for gods, og har kendskab til hvad den enkelte varer kræver, når den modtages på terminalen.

JJD tilbyder skræddersyede logistikløsninger, hvor større og mindre opgaver kræves. Det kan være pluk af varer for kunder som benytter JJD’s lagerhotel, og ønsker af sende specialordrer bestående af bestemte batchnumre og antal. Vi håndterer denne proces, hvor de enkelte varer plukkes, anbringes fornuftigt på paller og fæstnes på den mest hensigtsmæssige måde.