Godstransport

Jørgen Jensen Distribution er en dansk vognmand, og vi er eksperter i godstransport i Danmark. Vi varetager hver dag transport for et hav af glade kunder rundt i hele Danmark, og vi vil også gerne hjælpe dig.

Hvad er godstransport?

Termen godstransport dækker i alt sin enkelthed over transport og flytning af varer og produkter i alskens kategorier, lige fra pakker, letgods, tungt gods, volumen gods, farligt gods, stykgods og pallegods fra A til B.

Men alle vores kunder er forskellige og har mangeartede behov. Derfor lægger vi os altid i selen for at sammensætte en unik fragt- og logistikløsning, som passer til dit behov.

Uanset om du har brug for godstransport fra din egen virksomhed, fra en tredjepart eller du foretrækker at aflevere dit gods på vores godsterminaler i Ikast eller Karlslunde, kan vi tilbyde dig godstransport, som passer til dine behov og altid til en rimelig pris.

Freight
Anders Lind Pededrsen

Anders Lind Pedersen

Salgschef
Tlf: 9660 1660
Mail: alp@jjd.dk

freight_stk_3

Godstransport når, og som, det passer dig bedst

Vi skræddersyer transportløsninger til dig, hvor vi kan afhente og levere, evt. samme dag, om natten, fra dag til dag og på et bestemt tidspunkt eller i et bestemt tidsrum, overalt i hele landet. Vi aftaler med dig, om vi skal komme forbi dagligt og afhente varer, eller kun når du sender os bookinger i vores online systemer. Om dine kunder er erhvervsdrivende eller private sørger vi for leveringen, og ringer gerne i forvejen og fortæller vi er på vej.

Vores alsidige flåde af forskellige typer lastbiler og opbygninger tilgodeser dig som kunde, når du har en opgave, der kræver noget specielt. Vi har lastbiler som både er velegnede til de mindre gader i storbyer, og lastbiler der er velegnet til kørsel af gods til industri. Vi kan tilbyde godstransport med op til 100 paller på et modulvogntog. Vores chauffører medbringer optimale værktøjer til at læsse, losse og surre, så varerne kommer sikkert frem.

Service, ekspertise og troværdighed

Med mere end 50 års erfaring med godstransport som dansk vognmand, har vi, over årene fragtet flere varer rundt i landet end de fleste. Mange af vores kunder har vi haft succesrigt samarbejde med i rigtig mange år – og det tror vi, der er flere grunde til!

Relationerne til vores kunder er utrolig vigtige for os, og gode relationer anser vi for at være stærkt forbundet med en høj grad af troværdighed. Vi holder hvad vi lover, og lover aldrig mere end vi kan stå inde for. Vi har i alle kundeforhold, store som små, til hensigt, at samarbejdet bliver et partnerskab, hvor begge parter drager nytte af hinandens ekspertise.

Vi sætter en ære i at yde den bedst mulige og kunde-differentierede service. Vores medarbejdere står altid klar til at hjælpe og er proaktive i deres tilgang til dig og dine behov. Deres ekspertise kommer dig til gavn i alle typer spørgsmål omkring din fragt af gods, og hele Danmark er deres hjemmebane.

freight_stk_2